woensdag 29 april 2009

虎标红万金油

Hallo,

Ben zojuist met iemand van't werk achter 虎标红万金油 gegaan, dus meter en peter Patrick, 't is in orde. Als't der nog iemand iet nodig heeft, 't is nu't moment om't te poste :)

9 opmerkingen:

thuisfront zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Tom Staelens zei

Oh jah, is 2€ voor e potteke, dus twee keer niets...

Mic zei

Jah den 虎标红万金油 van tegewoordig is goeiekoop

cirefisjes zei

voor mij niets meebrengen,.......maar wel ne keer komen koken ;-)

nonkel patrick zei

hebben ze daar ginseng ook

Tom Staelens zei

wat is ginseng?

Mic zei

Er zijn een paar soorten Ginseng (Panax) in de Klimopfamilie (Araliaceae). De naam Ginseng komt van het Chinese 'Ren Shen'. Ze groeien voornamelijk in het oosten van Azië en Noord-Amerika in de koelere klimaten. De wortels van de soorten uit het geslacht Ginseng (Panax) worden gebruikt in de fytotherapie.

Ginseng verbetert volgens onderzoekers van de universiteit van Arizona het psychisch welbevinden en het immuunsysteem. Het Nationaal gezondheidsinstituut van de Verenigde Staten erkent goede wetenschappelijke onderbouwing voor sterking van het immuunsysteem, van het hart en voorkomen van diabetes, net als de Mayo Clinic. Ginseng zou in het bijzonder werken ter stimulering van het hart en de bloedsomloop, als afrodisiacum, antidepressivum en als voeding voor de zenuwen. Daarnaast zou ginseng de opbouw van eiwitten en het concentratievermogen bevorderen, alsmede lichamelijke en geestelijke belasting verzachten. Ook vertoont ginseng een gunstige invloed bij Diabetes mellitus, overgangsklachten en de seksuele activiteit bevorderen. Tenslotte zou ginseng de cholesterolspiegel gunstig beïnvloeden, de bloeddruk verlagen en chronische verkoudheden sneller genezen. En griep voorkomen. Ginseng kan kanker voorkomen en genezing van maagkanker en longkanker bevorderen en werken tegen leukemie. Ginseng is werkzaam tegen impotentie.

Ginseng wordt sterk afgeraden bij mensen met nierproblemen. Ginseng kan bloedingen veroorzaken. Ginseng mag niet samen met een aantal medicijnen ingenomen worden vanwege ongunstige wisselwerkingen.

-----

Ne plant dus

Tom Staelens zei

Bedankt voor de zeer uitgebreide beschrijving :p

Mic zei

Graag gedaan.
Onder het stippelijntje staat het belangrijkste samengevat